homlokzat tisztítás

Homlokzat tisztítás – várja tiszta házzal az új évet!

Sajnos sokan viszonylag ritkán kerítenek sort arra, hogy házuk külsejéről gondoskodjanak, pedig a lerakódott kosz nem csak esztétikai probléma, hanem a szerkezet, illetve a hőszigetelés károsodását is okozhatja. A homlokzat tisztítást évente érdemes beiktatni, de forgalmas utak mellett akár gyakrabban is szükség lehet rá. 

Gyakori, hogy a homlokzat tisztítást csak akkor iktatják be az ingatlantulajdonosok, amikor már nagyon csúnya és teljesen elszíneződött a felület. Ez azonban nem szerencsés, mert bizonyos szennyeződések tartósan megfogják a vakolat színét, ami így teljesen megváltozik és sajnos már csak az újrafestés segít véglegesen. A homlokzat tisztítás során sok szempontot kell figyelembe venni. Egyrészt fontos felmérni, hogy milyen típusú szennyeződést szeretnénk eltüntetni: korom, por, sár, penész, esetleg a közeli fák termése fogta meg a felületet? Másrészt viszont oda kell figyelni arra is, hogy ne tegyünk kárt a hőszigetelésben. Előfordul, hogy valaki saját kezűleg áll neki a homlokzat tisztításnak nagynyomású mosóval, azonban, ha a berendezést túl közelről használja, akkor az a vakolatot is leverheti és a hőszigetelésben is kárt tehet. Ahhoz, hogy a homlokzat tisztítás eredménye tartós maradjon, bizonyos esetekben szükség van speciális megoldásokra. Amennyiben sókivirágzás jelent meg a felületen, úgy mindenképp gondoskodnunk kell a kiváltó ok megszüntetéséről is, enélkül csak ideig-óráig lesz szép a felület. A tökéletes végeredmény eléréshez minden esetben érdemes szakember segítségét kérni.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a homlokzat tisztításban, munkatársaink a megfelelő eszközökkel szinte újjá varázsolják a felületet. Mindent megteszünk ügyfeleink elégedettségéért, ezért magas minőségben, de rövid határidőkkel és kedvező áron dolgozunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy profikra bízza a homlokzat tisztítást, forduljon hozzánk bizalommal! Részletes tájékoztatásért keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken, ők szívesen válaszolnak minden kérdésére!