kőszobrász

A kőszobrász kifaragja gyermeke kedvenc mesehősét is!

Szinte minden gyermek életében van olyan korszak, amikor egy meséért, illetve mesehősért rajong. Ilyenkor minden a kedvenc figuráról szól és az olyan játékoknak örül a legjobban, amik az adott témához kapcsolódnak. Szeretné valami igazán különlegessel meglepni gyermekét, ami a szeretett meséhez is kapcsolódik? A kőszobrász segíthet!

kőszobrász feladata, hogy kőből a megfelelő szerszámok használatával kifaragja a megrendelő által megálmodott figurát, ami lehet bármi: akár egy egyedi oszlop a kertbe, egy emlékmű vagy akár a szeretett mesehős. A kőszobrász által készített mű egyedi és különleges dísze lesz a kertnek, garantáltan hatalmas örömet okozva a kicsinek. Fontos azonban, hogy a feladatot csakis megbízható és tapasztalt szakemberre bízzuk, aki valóban olyan szobrot készít majd, amilyet elképzeltünk.

Ha felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy keres egy profi kőszobrászt gyermeke kedvenc mesehősének kifaragásához, ne menjen tovább! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és ossza meg velünk elképzelését!