A baluszteres korlát készülhet műkőből és terméskőből is, de a terméskőből való készítésnek a magas ára miatt ez igen ritka esetben fordul elő. A műkőből készült korlátok már annál is inkább elérhetőek, mert nagyjából megegyezik a kovácsoltvas árával, de sok ember számára a kovácsoltvas túl rideg. Ezek a korlátok formába készülnek, ezért a kinézetük meghatározó, csak minimális eltérést tudunk eszközölni. Színe lehet fehér, világos szürke és porfestékekkel lehet színezni is. Minden korlát egyedileg készül helyszíni felmérés alapján, így az ár is változik a helyezéstől is.

Baluszter korlát készítése

Minden otthonban szükség van olyan kapaszkodóelemre, amely garantálja a biztonságos közlekedést.

Olyan korlátot szeretne, ami jól mutat? Ha igényes, elegáns darabra vágyik, a baluszter korlát a legjobb döntés.

Ez a főként reneszánsz vonulatot kísérő támasz díszítőelemként is szolgálhat akár háza teraszán, udvarán, erkélyén, emeleteknél, lépcsője mentén. Esztétikailag sokkal szebb látványt nyújt, mint az átlagos korlátok. Erőteljes formájuknak köszönhetően növelik a biztonságérzetet és elegánsabb megjelentést kölcsönöznek az épületnek.

Ha nem otthonába szeretné, hanem irodájába, akkor is jól választott, hiszen igényességet, komolyságot sugároz az Önhöz ellátogató ügyfeleknek. Üzletek kialakításában is nagy szerepet játszhat, egy elegáns, szépen kiépített helyre is több vásárló érkezhet.

Több szín közül választhat. Nálunk fontos a minőség és a megbízható munkavégzés. Minden darabot nagy pontossággal készítünk, hogy ne csak egy egyszerű korlátelem kerüljön ki a kezünkből, hanem egyben egy remekmű is.

Korlátkészítéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, hogy Önnek is elkészíthessük baluszter korlátját.

Impozáns műkő korlátok a modern építészetben

A modern épületek stílusában harmonikusan megférnek a klasszikus és történelmi stílusok építészeti vonásai a korszerű és divatos jegyekkel. Az épületek jellegét jelentősen befolyásolják a homlokzati elemek, teraszok, korlátok, melyek közül klasszikus eleganciát képviselnek a műkő korlátok, azaz baluszterek.

A modern építészetben megjelenő műkő korlátok minőséget, időtállóságot és eleganciát sugároznak, valamint jelentősen emelik az ingatlan értékét. A műkő az egyik legnépszerűbb és legfontosabb alapanyag a külső- és belsőépítészetben egyaránt, hiszen jól megmunkálható anyagtípus, melyből minden elképzelés megvalósítható, így a leendő tulajdonosok számára az igazi álomotthon már nem elérhetetlen. A műkő korlátok kiváló választást kínálnak teraszok, lépcsők szegélyezéséhez, továbbá a natúr színeken kívül manapság a műkő festése is igen népszerű, így maximálisan illeszkedhet a környezetbe minden egyedi műkő korlát.

Minőségi műkő korlátok kivitelezéséért tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és megvalósítjuk elképzeléseit!

Terméskő korlát az otthonában!

Igényes és természet közeli anyagokkal szeretné lakását díszíteni? Olyan egyedi és kivételes megoldást keres, amelyet szomszédai irigykedve néznek majd? Ha Ön most építi, vagy felújítani készül házát, döntsön a minőségi, természetes anyagok mellett! Válasszon otthonába terméskőből készült korlátot!

A terméskő korlát dekoratív elem, az épületszobrászat legkiemelkedőbb fajtája. Több kiegészítővel is ellátható, így például oszlop, húzott párkány, ajtó-és ablak fölötti szemöldök, vagy széles díszítőszegély is párosítható hozzá. Természetesen ezeket is terméskőből állítjuk elő, ha a megrendelő úgy kívánja. Továbbá készülhet még belőle térelválasztó elem, de az általunk előállított terméskő korlát akár terasza dísze is lehet. A döntés az Öné, a többit bízza ránk!

Mi vállaljuk balluszteres korlátok készítését mű- illetve terméskőből is. Ám ha Ön a természetes megoldások híve, és otthonának művészi jelleget szeretne adni, válasszon terméskő korlátot!

Keressen minket! Mi garantáljuk a magas szintű minőséget és precizitást! Kiemelkedő munkánk legfontosabb célja, hogy az ügyfél mindig elégedett legyen a kész darabbal.

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg fényképes galériánkat, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Wellness szállodákba a legjobb választás a műkő!

Napjaink egyik legnépszerűbb pihenési formája a wellness. Wellness szállodák ezrei nyíltak és nyílnak, a legkülönfélébb kényeztető szolgáltatásokkal csábítva a vendégeket. Ön is ezen a területen próbál sikeres lenni? Tűnjön ki versenytársai közül minőségi alapanyagokkal!

Cégünk műkő termékekkel foglakozik. A műkő nem csak gyönyörű megjelenésű, de a betonhoz hasonlóan rendkívül tartós és időtálló anyag. Viszonylag könnyű előállításának köszönhetően nagyon kedvező áron juthatunk műkő elemekhez, például műkő párkányhoz, vagy műkő korláthoz. A wellness szállodákban különösen fontos a minőségi alapanyagok használata, hiszen csak így biztosítható a vendégek maximális komfortérzete. A műkő természetes hatású, ami szintén elősegíti a jó hangulatot, a pihenést. Műkő korlát tehető a medencék ki- és bejárója mellé, lépcsőkhöz, de kiváló teraszok, erkélyek biztonságossá tételéhez is. A műkő kandalló burkolatként is kiváló, aminek elkészítését cégünk kedvező áron vállalja, otthonosabbá téve így a szálláshely közös helyiségeit, társalgóit.

Wellness szállodájába válassza Ön is a műkő termékeket, kérje ajánlatunkat bátran!

Keressen elérhetőségeinken!

Telefonszámunk: 0620-912-3031 E-mail címünk: dorkft@gmail.com