Cégünk két féle kandalló gyártásával foglalkozik:

Ha minőségi kandallót szeretne, forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén!

Minőségi kandallóval gazdagítaná otthonát? Fedezze fel választékunkat!

Minőségi kandallóval gazdagítaná otthonát? Fedezze fel választékunkat! Szinte nincs olyan ember, aki ne rajongana a kandallók látványáért, hiszen olyan harmóniát sugároznak, ami megnyugtatja az emberi lelket a stresszes, rohanó munkanapok után. Ha Ön is szeretné kiegyensúlyozottá tenni a hétköznapokat, és meghitt pillanatokat varázsolna otthonába, fedezze fel kandalló kínálatunkat!

Kandalló választékunk rendkívül gazdag, így minden ügyfelünk megtalálhatja a számára ideális fűtőberendezést. Természetesen nemcsak a látvány miatt érdemes a kandallók mellett dönteni, hanem a fogyasztás csökkentésének érdekében is, ami ebben az időszakban igencsak fontos szempont. Ha spórolni szeretne, döntsön a kandallók mellett! Kandallóink magas színvonalat képviselnek, ráadásul rendkívül pénztárcabarát árakon vásárolhatóak meg, hiszen a legfőbb célunk, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak a közkedvelt kandallók.

Ha nem tudná kiválasztani a kínálatból, hogy melyik kandalló típus lenne Önnek a legideálisabb, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kőkandalló építés a rusztikus irányzat kedvelőinek is

Környezetét a rusztikus irányzat szerint alakítaná ki? Ajánljuk ehhez a kőkandalló építést, amely nélkülözhetetlen eleme a vidéki romantika hangulatának.

A rusztikus irányzat maximálisan megfelel sokak igényeinek. A mediterrán, romantikus hangulatú megoldásokért sokan rajonganak, ebben a stílusban pedig ezek folyamatosan vissza is köszönnek.

A rusztikus irányzat alapanyagait a természetben könnyedén megtalálhatják az emberek. A fa és kő elemek felhasználásával lenyűgöző összkép hozható létre. Igazi klasszikusoknak számítanak ezek az anyagok, érthető, hogy a többség ezt az utat választja, hiszen a fák és kövek nem hagyták cserben az embereket évszázadok óta.

kőkandalló építés

Rusztikus irány? Kőkandalló építéssel is célszerű számolni

A kandallók tökéletesen passzolnak ehhez a vidéki romantikus hangulathoz. A kőből készült berendezések minden feltételnek megfelelnek, amik a rusztikus irányzattal kapcsolatban felmerülhetnek.

A kőkandalló építés keretein belül nem csupán praktikus berendezésre tehetnek szert az emberek, hanem még látványos dekorációt is kaphatnak. A kő kandallók lenyűgöző kinézettel rendelkeznek, amik sokat hozzátesznek a rusztikus környezethez.

Tartós kandalló, ami több generációt is kiszolgál

A kőből készült kandalló nagy előnye még, hogy anyagának köszönhetően rendkívül ellenálló, strapabíró. Hosszú éveken át kiszolgálja az embereket, akár több generáció is gyönyörködhet a lobogó tűz látványában.

A kő kandalló építés sokat hozzátesz az ingatlan értékének növeléséhez. Ez egy esetleges eladásnál még előnyös helyzeteket is teremthet a tulajdonosok számára.

Ha rusztikus irányba gondolkodik, feltétlenül keressen bennünket a kő kandalló kivitelezéséért! Minőségi alapanyagokat használunk a munkánk során, amik hozzájárulnak a berendezések kifogástalan kinézetéhez, szerkezetéhez.

Honlapunkon minden fontos információt elérhet rólunk. A galériában korábbi munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy igényesen dolgozunk.

Ha ajánlatot kérne, vagy kérdezne, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk mindenkinek.

Kőkandalló építés: minden, amit tudni érdemes

kőkandalló építés

A kőkandalló építés remek választás a természetes alapanyagok rajongóinak. A természetes kőből rendkívül elegáns, dekoratív és praktikus kandalló épülhet. 

Az elmúlt időszakban egyre többen döntenek úgy, hogy kandallót építtetnek otthonukba. Ma már erre számtalan alapanyag áll rendelkezésre, ám annak, aki a természetes anyagok és az elegancia híve, érdemes a kőkandalló építés mellett döntenie. Nézzük, milyen alapanyagok alkalmasak erre a célra!

1. Gránit

A híresen kemény gyémánt után ez a második legkeményebb anyag a Földön. Hőálló és strapabíró anyag, ám éppen a keménysége miatt speciális eszközökre van szükség a megmunkálásához. Fényét nem veszíti el, ezért a belőle készült kandalló még évek múlva is rendkívül elegáns. Számtalan árnyalata létezik.

2. Márvány

Megmunkálása jóval könnyebb, mint a gránité, szépségét pedig az egyedi erezet és a gyönyörű színei adják. Igen változatos színekben létezik, meseszép kandallók építhetők belőle.

3. Homokkő

A minimál stílusú kandallókhoz kedvelt anyag. Mutatós, de a felülete nem csiszolható, ezért inkább dizájnelemek készítésére használják.

4. Mészkő

Különleges megjelenését a több ezer éves kagyló és csiga nyomok adják. Gyönyörű, mediterrán stílusú kandalló épülhet belőle, melyet a mészkő meleg színárnyalatai varázsolnak még mutatósabbá.

5. Onyx

Csodaszép féldrágakő, eleganciájának nincsen párja. Teljesen egyedi, mind mintázatban, mint pedig színeiben, rendkívül látványos, remekül használható kandalló építéshez. Ára sajnos borsos.

6. Travertin

Felülete jól, többféle módszerrel is megmunkálható, ennek köszönhetően különféle hatásokat érhetünk el vele. A belőle készült kandalló így lehet klasszikus, fényes, de egészen antik hatású is. Tartós alapanyag, amely számtalan színárnyalatban elérhető.

Mint látható, a kőkandalló építés többféle alapanyagból is lehetséges. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén és minden kérdésére válaszolnak.