Cégünk két féle kandalló gyártásával foglalkozik:

Ha minőségi kandallót szeretne, forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén!

Minőségi kandallóval gazdagítaná otthonát? Fedezze fel választékunkat!

Minőségi kandallóval gazdagítaná otthonát? Fedezze fel választékunkat! Szinte nincs olyan ember, aki ne rajongana a kandallók látványáért, hiszen olyan harmóniát sugároznak, ami megnyugtatja az emberi lelket a stresszes, rohanó munkanapok után. Ha Ön is szeretné kiegyensúlyozottá tenni a hétköznapokat, és meghitt pillanatokat varázsolna otthonába, fedezze fel kandalló kínálatunkat!

Kandalló választékunk rendkívül gazdag, így minden ügyfelünk megtalálhatja a számára ideális fűtőberendezést. Természetesen nemcsak a látvány miatt érdemes a kandallók mellett dönteni, hanem a fogyasztás csökkentésének érdekében is, ami ebben az időszakban igencsak fontos szempont. Ha spórolni szeretne, döntsön a kandallók mellett! Kandallóink magas színvonalat képviselnek, ráadásul rendkívül pénztárcabarát árakon vásárolhatóak meg, hiszen a legfőbb célunk, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak a közkedvelt kandallók.

Ha nem tudná kiválasztani a kínálatból, hogy melyik kandalló típus lenne Önnek a legideálisabb, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kőkandalló építés: minden, amit tudni érdemes

kőkandalló építés

A kőkandalló építés remek választás a természetes alapanyagok rajongóinak. A természetes kőből rendkívül elegáns, dekoratív és praktikus kandalló épülhet. 

Az elmúlt időszakban egyre többen döntenek úgy, hogy kandallót építtetnek otthonukba. Ma már erre számtalan alapanyag áll rendelkezésre, ám annak, aki a természetes anyagok és az elegancia híve, érdemes a kőkandalló építés mellett döntenie. Nézzük, milyen alapanyagok alkalmasak erre a célra!

1. Gránit

A híresen kemény gyémánt után ez a második legkeményebb anyag a Földön. Hőálló és strapabíró anyag, ám éppen a keménysége miatt speciális eszközökre van szükség a megmunkálásához. Fényét nem veszíti el, ezért a belőle készült kandalló még évek múlva is rendkívül elegáns. Számtalan árnyalata létezik.

2. Márvány

Megmunkálása jóval könnyebb, mint a gránité, szépségét pedig az egyedi erezet és a gyönyörű színei adják. Igen változatos színekben létezik, meseszép kandallók építhetők belőle.

3. Homokkő

A minimál stílusú kandallókhoz kedvelt anyag. Mutatós, de a felülete nem csiszolható, ezért inkább dizájnelemek készítésére használják.

4. Mészkő

Különleges megjelenését a több ezer éves kagyló és csiga nyomok adják. Gyönyörű, mediterrán stílusú kandalló épülhet belőle, melyet a mészkő meleg színárnyalatai varázsolnak még mutatósabbá.

5. Onyx

Csodaszép féldrágakő, eleganciájának nincsen párja. Teljesen egyedi, mind mintázatban, mint pedig színeiben, rendkívül látványos, remekül használható kandalló építéshez. Ára sajnos borsos.

6. Travertin

Felülete jól, többféle módszerrel is megmunkálható, ennek köszönhetően különféle hatásokat érhetünk el vele. A belőle készült kandalló így lehet klasszikus, fényes, de egészen antik hatású is. Tartós alapanyag, amely számtalan színárnyalatban elérhető.

Mint látható, a kőkandalló építés többféle alapanyagból is lehetséges. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén és minden kérdésére válaszolnak.