Ehhez a kandalló típushoz semmilyen engedély nem szükséges. Lehet készre gyártott, díszítés nélküli kandallókat venni. Mi nem viszonteladók vagyunk, így ilyen termékkel nem foglalkozunk. Egy beépíthető kivitelt viszünk és egy előre megbeszélt, megtervezett kerettel, formával az Ön lakásába beépítjük. A keretként általunk használt díszítőanyagok a természetes kövek és a gipsz. Sok féle megoldást árulnak ma már. Van a célnak megfelelő, inkább dísznek mondható és van komoly fűtő értékkel bíró típus. De már van olyan ami 125 féle fény és hang effektust produkál, így utánozva minél tökéletesebben a hangulatot. A legkomolyabbak is maximum 2 kW-ot fogyasztanak fűtés funkcióba, ami nagyjából óránként 100 Ft.

 

Ezért legyen elektromos a kandalló!

Ezért legyen elektromos a kandalló!A kandallók köztudottan fával, illetve egyéb tüzelőanyagokkal üzemelnek, viszont ma már elektromos árammal is működtethetünk egy kandallót. Az elektromos kandallókat azoknak találták ki, akik szeretnének minél egyszerűbben, kényelmesebben kezelhető fűtési rendszert. Az elektromos kandalló ilyen, ráadásul még némi plusz is jár hozzá: a kandallók romantikus, szívet melengető látványa is.

Ezek a korszerű kandallók nem igénylik, hogy tűzifát vásároljunk és hasogassunk hozzájuk, nem kell tisztítani, szemmel tartani őket. Tetszés szerint választhatunk számukra kandalló burkolatot is, ezzel pedig még jobban hasonlítanak majd egy hagyományos kandallóra. Az elektromos kandallókat nem kell kéményhez csatlakoztatni, gondoskodni a szellőzésről, karbantartásról, nincsenek kipattanó szikrák. Egyszerű és kényelmes a használatuk, tehát mindenkinek előnyösek, aki kandallót szeretne. Akár nyáron is élvezhetjük a lángok látványát!

Keressen minket bizalommal, és készíttesse velünk kandalló burkolatát elektromos kandallójához is!