Vállaljuk épületek gipsz díszeinek felújítását, újragyártását.

Lakások gipsz elemeinek gyártása, helyezése:

  • díszléc
  • bordűr
  • rejtett világítás
  • rozetta

Különleges díszítőelem? Stukkó a válasz!

Különleges díszítőelem? Stukkó a válasz!A stukkók nemcsak régi barokk épületek művészi részletiben köszönnek vissza, de ugyanígy lehetnek egy családi ház falainak és mennyezetének gazdag díszítései is. Nem feltétlenül kell túlburjánzó, giccsbehajló és hatalmas felületeket elfoglaló mintákra gondolni. Teljes mértéken az Ön ízlésére és kívánságaira van bízva a végeredmény.

Keressen fel minket bizalommal gipsz elemek gyártásával, felújításával kapcsolatban! A különféle bordűrök, rozetták vagy díszlécek megtörik a fehér falak egyhangú monotonitását és ugyanabban az árnyalatban plasztikus díszekként funkcionálnak. Finom, visszafogott, mégis különleges módja a stukkó a belső terek alakításának, a helyiségek egyedivé, karakteresebbé tételének.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket feltüntetett elérhetőségeink egyikén,  és kérje szolgáltatásainkat stukkó készítéssel, felújítással kapcsolatban is! Ossza meg elképzeléseit szakértőinkkel, és díszítsük együtt otthonát stukkókkal!

Keressen elérhetőségeinken!

Telefonszámunk: 0620-912-3031 E-mail címünk: dorkft@gmail.com