Emléktáblák, emlékművek

Keressen minket, ha egyedi és tartós emléktáblát, emlékművet szeretne készíttetni!

Sok esetben van olyan, hogy egy házban egykor egy híresség lakott és ennek az embernek emléktáblát keszítenek, így tisztelegve munkásságának. Ezek a táblák különböző méretűek, anyagúak lehetnek és vésett szöveg is különböző. Elhelyezésüket általában un. rozettával oldjuk meg, ami szép és esztétikus. Ilyen táblát redkívűl sokat készítettünk már több önkormányzatnak és intézménynek is. Az emlékmű ugyan ez a kategória, csak egy komolyabb különálló építmény és a terjedelme is sokkal változatosabb. Kérje árajánlatunkat elképzelésére.

Emléktáblák, emlékművek készítése a legjobbtól!

Emléktáblát készíttetne? Akkor a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk évek óta kőfaragással foglalkozik, ebbe a tevékenységbe pedig az emléktáblák, emlékművek megalkotása is beletartozik.

Kőfaragó mestereink hosszú évekig nemcsak tanulták, de gyakorolták is ezt a régi időkre visszanyúló szakmát, így tisztában vannak a kőfaragás technikájának minden trükkjével és fogásával. Ismerik és szeretik a terméskövet és annak megmunkálását, melyet sokkal inkább művészetnek tartanak, mintsem kétkezi munkának.

Rendeljen tőlünk emléktáblát, emlékművet és ne hagyja, hogy az idő nyomtalanul elszálljon a neves események és történelmi alakok felett: tisztelegjen a nagy elődök előtt egy maradandó emléktáblával! Időtálló anyagból készült plakettjeink igazi műremekek: a terméskőből készült faragványok a kérésnek megfelelően több féle stílusban, méretben és díszítésben, rozettával is rendelhetők. Közintézmények falán, köztereken, is felhasználhatóak emléktábláink.

Állítsa meg az időt és emlékezzen hosszú ideig a múlt eseményeire, alakjaira, neves épületekre: rendeljen tőlünk emléktáblát, emlékművet!

Keressen elérhetőségeinken!

Telefonszámunk: 0620-912-3031 E-mail címünk: dorkft@gmail.com