Emléktáblák, emlékművek

Keressen minket, ha egyedi és tartós emléktáblát, emlékművet szeretne készíttetni!

Sok esetben van olyan, hogy egy házban egykor egy híresség lakott és ennek az embernek emléktáblát keszítenek, így tisztelegve munkásságának. Ezek a táblák különböző méretűek, anyagúak lehetnek és vésett szöveg is különböző. Elhelyezésüket általában un. rozettával oldjuk meg, ami szép és esztétikus. Ilyen táblát redkívűl sokat készítettünk már több önkormányzatnak és intézménynek is. Az emlékmű ugyan ez a kategória, csak egy komolyabb különálló építmény és a terjedelme is sokkal változatosabb. Kérje árajánlatunkat elképzelésére.

Emléktáblák, emlékművek készítése a legjobbtól!

Emléktáblát készíttetne? Akkor a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk évek óta kőfaragással foglalkozik, ebbe a tevékenységbe pedig az emléktáblák, emlékművek megalkotása is beletartozik.

Kőfaragó mestereink hosszú évekig nemcsak tanulták, de gyakorolták is ezt a régi időkre visszanyúló szakmát, így tisztában vannak a kőfaragás technikájának minden trükkjével és fogásával. Ismerik és szeretik a terméskövet és annak megmunkálását, melyet sokkal inkább művészetnek tartanak, mintsem kétkezi munkának.

Rendeljen tőlünk emléktáblát, emlékművet és ne hagyja, hogy az idő nyomtalanul elszálljon a neves események és történelmi alakok felett: tisztelegjen a nagy elődök előtt egy maradandó emléktáblával! Időtálló anyagból készült plakettjeink igazi műremekek: a terméskőből készült faragványok a kérésnek megfelelően több féle stílusban, méretben és díszítésben, rozettával is rendelhetők. Közintézmények falán, köztereken, is felhasználhatóak emléktábláink.

Állítsa meg az időt és emlékezzen hosszú ideig a múlt eseményeire, alakjaira, neves épületekre: rendeljen tőlünk emléktáblát, emlékművet!

Keressen elérhetőségeinken!

Telefonszámunk: 0620-912-3031 E-mail címünk: dorkft@gmail.com

Emlékmű készítés a legmagasabb színvonalon, a méltó megidézéshez

egyedi emlékmű, emlékmű készítés

Szeretne valamilyen eseménynek vagy akár személynek emlékművet állíttatni? Keressen bennünket, egyedi elképeléseket is könnyedén megvalósítunk!

Sokan szeretnék, ha egy adott eseményre, vagy hírességre felhívhatnák az emberek figyelmét egy területtel vagy épülettel kapcsolatban. Ehhez szükség lehet emléktáblákra, kisebb alkotásokra is, amelyek folyamatosan tájékoztatják az arra járókat arról, hogy itt pontosan miről is érdemes megemlékezni.

Természetes, hogy a megrendelők igen magas elvárásokkal keresik a megfelelő szakembereket az emlékmű készítéshez. Az alkotásnak mindenképp igényesnek, kifogástalannak kell lennie, amely így képes méltó formában megidézni a szóban forgó eseményt vagy személyt.

Lelkiismeretes, profi szakemberek, akiknek szintén fontos a múlt értéke

Cégünk évek óta foglalkozik egyedi emlékmű készítéssel is, aminek keretein belül nagy gondot fordítunk az igazán ízléses kivitelezésre. Minden projektünk lényeges számunkra, azonban tisztában vagyunk azzal, hogy az emléktábláknál még magasabb elvárásokkal lehet találkozni, érthető okokból. Csapatunk ezeket az igényeket előtérbe helyezve teljesíti a rendeléseket, így mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a múlt fontos eseményei, személyei örökre velünk maradhassanak.

Formabontó elképzelések? Nem akadály!

Egyesek igen látványos és egyedi elképzelésekben gondolkodnak az emlékművek terén. Vannak olyanok, akik attól tartanak, hogy végül az elkészült alkotás nem olyan lesz, mint amilyennek megálmodták. Amennyiben az érdeklődők hozzánk fordulnak, nem fognak csalódni. Nálunk valóban az ügyfelek igényei az elsők, amiket igyekszünk mindig pontosan megvalósítani.

Legyen a megrendelőnk, és állítsunk méltó emléket a fontos eseményeknek, hírességeknek! Kifogástalan alapanyagok felhasználásával valósítjuk meg a megrendeléseket, itt tényleg csak a fantázia szabhat határt a végeredménynek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és a korábbi munkáinkról is láthat fotókat. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Keressen elérhetőségeinken!

Telefonszámunk: 0620-912-3031 E-mail címünk: dorkft@gmail.com