Az értékes műemlékeket mindenképp tapasztalt kőrestaurátorra bízza!

Sok olyan kőszobor, műemlék található a köztereken és magánkézben, amik hatalmas értékkel bírnak, emiatt pedig jóval nagyobb odafigyelést igényelnek, mint az átlagos alkotások. Ezeket a szobrokat óvni kell a rongálástól, ugyanis, ha bármilyen nagyobb fizikai sérülés éri őket, pótlásukra már nem igazán lenne lehetőség. Ebből kifolyólag a karbantartásukat, restaurálásukat sem lehet a véletlenre bízni. Csakis tapasztalt kőrestaurátor foglalkozhat ezekkel a szobrokkal, műemlékekkel.

A tapasztalt kőrestaurátor tisztában van azzal, hogy az értékesebb műemlékek, szobrok speciálisabb ápolást, karbantartást igényelnek. Olyan szerszámokat, vegyszereket használ a munkálatokhoz, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy a pótolhatatlan szobrok megőrizzék a jövőben is kifogástalan állapotukat. A tapasztalt kőrestaurátor rendkívül aprólékosan dolgozik, hogy az alkotás egyetlen része se maradjon ki a munkálatokból. Így valóban igényes és időtálló végeredmény tud születni.

Előfordul, hogy a restaurálásra csak nagyon rövid idő marad, ezért gyorsan kell dolgozni az adott felületen. Egy tapasztalt kőrestaurátornak nem jelent kihívást a határidőkhöz alkalmazkodni, mert kellő gyakorlata, rutinja van a munkálatokkal kapcsolatban. A tapasztalt kőrestaurátor gondoskodik arról is, hogy jó tanácsokkal ellássa az ügyfeleket, így egy kis odafigyeléssel ők is tudnak vigyázni az értékesebb szobrokra, szakember közreműködése nélkül, ennek köszönhetően jó darabig nem kell foglalkozni a műemlék alaposabb gondozásával.

Ha Ön is szeretne értékesebb műemléket, szobrot restauráltatni, mindenképp tapasztalt kőrestaurátorra bízza a feladatot, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal! Gondos odafigyeléssel, precíz munkával újjá varázsoljuk az értékes alkotást. A munkálatokat kedvező áron vállaljuk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkra lenne szüksége lenne a restaurálásról, keressen bennünket elérhetőségeinken!