Költözése után is érdemes ránk bízni a kőtisztítást!

Sokan költöznek olyan ingatlanba, ahol a telken értékes, múltszázadbeli kőkerítés, szobor vagy lépcső található. Ezeken az épületelemeken igencsak meglátszik az idő múlása, emiatt előfordulhat, hogy rendkívül megviselt állapotban várják az új tulajdonosokat. Az évek során jelentős mennyiségű szennyeződés rakódik le a felületeken, amitől az emberek többsége hagyományos tisztítószerekkel igyekszik megszabadulni, azonban ezesetben ezek a termékek hatástalanok. Előfordul, hogy a maróbb hatású tisztítószerek kárt tesznek az értékes szobor, lépcső vagy kerítés felületén. Ha Ön nem szeretne ilyen kellemetlenséggel számolni, és ezért inkább szakemberekre bízná a kőtisztítást, forduljon hozzánk bizalommal!

Ameddig Ön a költözéssel és az ezzel járó ügyintézéssel, pakolással foglalkozik, addig mi szakszerű kőtisztítással újjávarázsoljuk a telken található értékes lépcsőket, szobrokat, kerítéselemeket. Velünk így rengeteg időt és energiát spórolhat, ráadásul elkerülheti, hogy sérülés érje a kőszobrokat, épületelemeket. A kőtisztításhoz speciális eljárást, anyagokat használunk fel, amikkel gyors és hatékony munkát tudunk végezni. Mi a legmakacsabb szennyeződéssel úgy tudunk elbánni, hogy nem okozunk sérülést a kő felületén. A kőtisztítás után ismét régi pompájukban tündökölhetnek az értékes kőépítmények. A kőtisztításnak köszönhetően nem kell azért lebontani egy múltszázadbeli, különleges szobrot, lépcsőt vagy kerítést, mert nem tud megszabadulni a szennyeződésektől. Igyekszünk a lehető legtöbb értékes múltszázadi emléket megvédeni, hogy így az utókor is láthassa a régmúlt korok csodálatos alkotásait.

Óvjuk együtt a régmúlt emlékeit: amennyiben felkeltettük érdeklődését a kőtisztítással kapcsolatban, bízza ránk ezt a feladatot! Ha bővebb információkra lenne szüksége a szolgáltatásról, a költségekről vagy a kőtisztítás menetéről szeretne pontosabb képet kapni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!