szobor-felujitas

Szobor felújítás: forgalmas helyeken még sürgetőbb

A szobor felújítás forgalmas csomópontokon még sürgetőbb. Őrizze meg profik segítségével a múlt értékeit, keressen bennünket bizalommal a munkáért!

Bizonyos forgalmasabb csomópontoknál lehet találkozni szobrokkal. Ezek az alkotások úgy is lenyűgözőek, hogy látszik rajtuk az idő múlása. Az ilyen szobrok még inkább ki vannak téve az igénybevételnek, ami főleg az állandó autós forgalomnak tudható be.

Az évek előrehaladtával sokan tapasztalhatják, hogy nem történik változás a művek állapotát illetően. Ez óriási baj, ugyanis így a szobrok tönkre fognak menni, jelentős részük pedig pótolhatatlan alkotásnak számítanak.

A szmog a felelős a problémákért

A szmog nem csupán a lakosságnak árt, hanem az olyan dolgoknak is, mint a szobrok. A szálló por hatására kezd feketedni a felületük, ami az idő előrehaladtával kémiai reakcióba lép az anyaggal. A szennyeződések elkezdenek kárt tenni benne, és ahogy telnek az évek, ez csak rosszabb lesz. Olyan sérülések keletkezhetnek így, amiknek helyreállítása sokkal költségesebb és hosszadalmasabb lenne.

Kerülje el a bonyodalmakat, történjen meg a szobor felújítás!

A szobor felújítás keretein belül többek között ezektől a káros szennyeződésektől lehet megszabadítani a felületeket. Ez a leghatékonyabb megoldás ahhoz, hogy véget lehessen vetni az évek óta tartó romboló folyamatoknak.

Az általunk végzett felújítás minőségével garantáljuk, hogy elégedett lesz. Profi felszerelés, megfelelő háttértudás áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy szobrok ismét régi pompájukban tündökölhessenek. Pontosak, precízek vagyunk, a legapróbb részletekre is odafigyelünk. Ennél a munkánál ez különösen fontos!

Természetesen a felújítás esztétikai előnnyel is bír. A tiszta szobrok sokat javítanak a városképen is, általuk barátságosabb, kellemes környezetet lehet teremteni.

Bízza ránk bátran a munkát, mentsük meg együtt a múlt alkotásait! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak minden érdeklődőnek.