szobor tisztítás

Szobrok tisztítása szakszerűen!

Szobor tisztítás szakszerűen, a megfelelő anyagok felhasználásával. Vállaljuk kőkerítések, szobrok rendbetételét, bízza valódi profikra a munkát!

Sajnos a kőkerítések, szobrok esetében elkerülhetetlen, hogy az idő előrehaladtával szennyeződések tapadjanak meg a felületükön. A levegő tele van káros tényezőkkel, elég csak az autók által kibocsátott kipufogó gázokra gondolni. Forgalmasabb helyeken emiatt nagyon hamar bekoszolódhatnak a szobrok, kőkerítések, amelyek így veszítenek igényes kinézetükből. Sokan szeretnének ismét gyönyörködni a díszes formákban, ezért attól sem riadnak vissza, hogy egyedül vágjanak neki a felületek megtisztításának, azonban ez rendkívül kockázatos. Az otthon használt vegyszerek komoly károkat is okozhatnak a szobrokban, emiatt akár még javításra is szükség lehet, amely még hosszadalmasabb és költségesebb munkálatokat eredményezhet. A legjobb, ha az emberek profikra bízzák a kőkerítések, szobrok tisztítását.

Cégünk egyik fő profilja a kőtisztítás, aminek keretein belül vállaljuk a kőkerítések, szobrok rendbetételét is. Az évek során nagyon sokféle projektben vettünk részt, tudjuk, hogy mire van szükség ahhoz, hogy a díszek ismét hibátlanok és szépek legyenek. A szobor tisztításhoz speciális szereket, technikákat alkalmazunk, amelyek hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, mégis kímélik a felületeket, így nem tehetünk kárt bennük. A szobor tisztítás során a legapróbb részletekre is odafigyelünk, teljesen újjá varázsoljuk a felületüket. Garantáljuk, hogy az ügyfelek maximálisan elégedettek lesznek a munkánkkal. Körültekintőek vagyunk, velünk meg lehet menteni a legszennyezettebb, legelhanyagoltabb szobrokat is. Nem ismerünk lehetetlent a szobor tisztításnál!

Amennyiben Önnek is szüksége lenne a szakszerű szobor tisztításra, forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk rendbe tenni a felületeket! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.