Elektromos kandalló gyártás

Panelba kandallót? Elektromos kandalló gyártással lehetséges!

Az elektromos kandalló gyártásnak köszönhetően akár a panel lakásban is élvezheti a tűz látványát és fényeit, mivel a berendezéshez nincs szükség kéményre.

Ha egy idilli hangulatú otthont kell elképzelni, bizonyára sokak előtt egy olyan helyiség jelenik meg, amit kandalló fényei világítanak meg és ahol a ropogó tűz biztosítja a meleget. Azonban nem könnyű ilyenné varázsolni egy nappalit, sőt, sok esetben nem is lehet, hiszen a hagyományos kandallóhoz kémény kell és a beépítése nagy átalakítással jár. A hangsúly azonban ez esetben a hagyományos szón kell, hogy legyen, ugyanis az elektromos kandalló gyártás mindezen problémákra megoldást nyújt. 

Az elektromos kandallóhoz nincs szükség kéményre, mivel nem keletkezik füst. A berendezés árammal működik, ahhoz, hogy a tűz látványát, pontosabban annak imitációját élvezhesse, nem kell fát hasogatnia, begyújtania, kéményt ellenőriznie, csupán csatlakoztatnia kell a készüléket az elektromos hálózathoz, így akár egy panel lakásban is használható.

Tény, hogy a kandallóval való fűtés nem csak a meghitt pillanatokat biztosítja, hanem rengeteg munkát is ad. Gondoskodni kell tüzelőről, a fa szárításáról, darabolásáról, a tűztér kitakarításáról, a rendszeres kémény ellenőrzésről és persze biztonságossá is kell tenni a berendezés környékét. Ezzel mindenképp érdemes számolnia, ha kandallót szeretne, pontosabban, ha egy hagyományos kandallót szeretne.

Az elektromos kandalló gyártásnak köszönhetően megteremtheti otthonában a meghitt, romantikus hangulatot, méghozzá különösebb átalakítás és plusz teendők nélkül. A készüléket gombnyomással kapcsolathaja be, és ugyanilyen könnyen “olthatja el a tüzet”, ha elmegy otthonról.

Fontos tudni, hogy az elektromos kandalló nem képes olyan hőt leadni, mint a hagyományos darabok, de kiegészítő fűtésként használható. Cégünk keretként természetes köveket és gipszet használ.

Amennyiben az elektromos kandalló gyártás felkeltette az érdeklődését, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéséire a megadott elérhetőségeink bármelyikén.