Műemlék felújítás

Műemlék felújítás: mert az idő vasfoga semmit sem kímél

Műemlék felújítás ügyfélbarát feltételekkel, teljes körű szolgáltatással! Az idő vasfoga a műemlékeket sem kíméli, azonban mi újjá varázsoljuk őket!

Szerencsére az emberek nagy többségének természetes, hogy vigyáz a környezetére, így a műemlékekre is. Azonban bármennyire is óvjuk ezeket a remekműveket, sajnos az idő vasfoga ellen nem tudunk mit tenni, sőt, sok műemlék ki van téve az időjárás viszontagságainak, de az sem ritka, hogy valaki szándékosan tesz bennük kárt. Ennek következtében előbb-utóbb eljön a műemlék felújítás ideje, aminek során a szakemberek a szerkezet eredeti állapotának minél pontosabb visszaállítására törekszenek. 

műemlék felújítást sokan félre értelmezik, és azt gondolják, hogy ilyenkor “modernizálják” is a szerkezetet, azonban ez tévedés. A műemlék felújításnak egyáltalán nem célja a változtatás, éppen ellenkezőleg: az eredeti állapot minél pontosabb helyreállítására kell törekedni. A folyamat során ráadásul rengeteg előírást kell betartani, minden egyes lépést pontosan dokumentálni kell és nem ritkán szakrestaurátori közreműködésre és felügyeletre is szükség van. A műemlék felújításáét emiatt mindenképpen szakemberre kell bízni, óriási hiba hozzáértés nélkül belevágni egy ilyen munkába.

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik műemlék felújítással, és teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, vagyis a folyamatot A-tól Z-ig végigkísérjük. Megfizethető áron dolgozunk, így minden szempontból érdemes hozzánk fordulni. Legyen szó akár egy szoborról, egy épületről vagy bármilyen más műemlékről, ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy a lehető legnagyobb mértékben visszaállítjuk a szerkezet eredeti állapotát.

Amennyiben Ön is a műemlék felújítás iránt érdeklődik, ne habozzon, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot részletes tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. Keressen fel minket akár még ma, és kérje ajánlatunkat, hogy mielőbb megkezdhessük a műemlék felújítását!