Kőtisztítás

Kőtisztítással a szobrok, kerítések szépségéért

Kőtisztítást vállalunk szobrok, kerítések esetén, rövid időn belül, megfizethető áron – forduljon hozzánk az újra ragyogó kőfelületekért!

A természetes anyagból, például kőből készült szobrok, kerítések napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanis a páratlan szépségüknek köszönhetően egyre többen döntenek mellettük. Rendkívüli tartósság és strapabíróság jellemzi őket, de ahhoz, hogy sokáig megőrizzék eredeti szépségüket, időnként szükségük van egy kis ápolásra. A gondoskodás legfontosabb része a kőtisztítás, ami után a felületük olyan lesz, mint újkorában. 

A szobrok és kőkerítések tisztítása során minden szennyeződés eltávolításra kerül, ami az idők során a felületekre rakódott: por, korom, növények vagy állatok okozta szennyeződések, de sajnos a levegőből is sok vegyi anyag kerül rájuk. A kőtisztítás nem csak az esztétikai szempontok miatt fontos, hanem a kő tartóssága miatt is. A felületre rakódott kosz ugyanis kárt tehet az anyag szerkezetében, és idővel visszafordíthatatlan állapotromlási folyamatokat indíthat el, amiknek a nyomai nagyon nehezen tüntethetőek el.

Fontos, hogy a kőkerítések, illetve szobrok tisztítását hozzáértő ember végezze, szakszerűen. A nem megfelelő módszerek sajnos több kárt okozhatnak, mint hasznot, ezért mindenképp érdemes egy olyan szakembert keresni, aki nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren és megvannak hozzá a megfelelő eszközei. Amennyiben pont ez iránt érdeklődik, jó helyen jár, ugyanis cégünk hatékony, a felületre mégis kíméletes módszerekkel végzi a kőtisztítást. Rövid időn belül és kedvező áron állunk Ügyfeleink rendelkezésére, és természetesen az ideális tisztítási módszer kiválasztását is ránk bízhatja a Megrendelő.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a kőtisztítás iránt, ne habozzon, keressen minket bizalommal bővebb információért! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. Kérje ajánlatunkat akár még ma, hogy mielőbb megkezdhessük a szobor vagy kőkerítés tisztítását!