homokfúvás

Homokfúvással újjá varázsolhatóak a régi kőfelületek!

A kőfelületek mindig is fontos szerepet töltöttek be az építészetben, hiszen ez az anyag nagyon sokoldalú, rengeteg dologra kiválóan használható. Idővel azonban, mint mindennek, változik az ilyen termékek felülete is, és ilyenkor célszerű elgondolkozni a felújításukon. A felújítás során érdemes bevetni a homokfúvás technológiáját, aminek köszönhetően a felület teljesen megtisztítható.

homokfúvás segít még a legmakacsabb szennyeződésektől is megszabadulni, anélkül, hogy kárt tenne a kőben. A módszer alkalmas koptatásra, csiszolásra is, erre szintén gyakran van szükség a kő újjá varázslásához. A homokfúvást ajánljuk szobrok, kőlépcsők, korlátok tisztításához és felújításához is. Cégünk korszerű eszközökkel dolgozik, nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, ráadásul kedvező áron biztosítjuk a szolgáltatást.

Amennyiben kérdése van, illetve úgy döntött, hogy igénybe veszi a homokfúvást, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén!