Hatékony felülettisztítás homokfúvással!

A különböző, kültéren lévő felületek fokozottan ki vannak téve az időjárás támadásainak, de az idő sem kíméli őket, ha amortizációról van szó. Az épületek burkolata, a kerítések felülete mind tisztításra, kezelésre szorul bizonyos idő elteltével, ha a tulajdonos nem szeretné, hogy végleg elveszítsék az eredeti kinézetüket és állapotukat. Természetesen a különböző felületek, burkolatok nem tisztíthatóak meg hatékonyan házi praktikákkal, ide profi eljárásokra van szükség, olyanokra, mint amilyen a homokfúvás.

A homokfúvás hatékonysága több tényező függvénye, ennek megfelelően nem mindegy, hogy milyen a szemcsék minősége, mert az kihat a tisztítási eljárás színvonalára, és arra is, hogy milyen gyorsan végzik el a munkát.

Az épületek, kerítések esetében csak a mobil technológia alkalmazásáról beszélhetünk, értelemszerűen nem lehet homokfúvásra alkalmazott kabinokat használni. A szakember felméri, hogy mekkora felületet kell megtisztítani, milyen a felület alapanyaga, mennyire megközelíthető és milyen jellegű a helyszín, mekkora a szennyeződés mértéke, milyen típusú szennyeződésről van szó, mennyi időbe kerül hozzávetőlegesen a megbízás elvégzése és pontosan milyen eszközök szükségesek hozzá. Mindezek alapján lehet meghatározni a homokfúvás négyzetméternyi felületre vonatkozó árát.

A homokfúvás szinte mindenféle szennyeződés eltávolítására alkalmas, kezdve a festéktől, a rozsdán át a por és vízkő rétegig. Arra ügyelni kell, hogy a kényesebb anyagokhoz nem ideális, mert koptató hatással bír. A homokfúvó eszközökből nagynyomású levegő juttatja a homokszemcséket a tisztítani kívánt felületre. A fejlődő technológia lehetővé teszi, hogy ma már pontos, környezetbarát eszközökkel tudjanak dolgozni a szakemberek.

Ne hagyja, hogy ingatlana az enyészeté legyen, tartsa tisztán és rendben, hogy büszke lehessen rá hosszú távon! Vegye igénybe szolgáltatásainkat homokfúvással kapcsolatban és búcsút mondhat a szürke, szennyezett, elszíneződött, csúnya felületeknek mind az épületeken, mind a kerítéseken!