emlékmű készítés

Emlékmű készítés: ne hagyja feledésbe merülni a múltat!

Emlékmű készítés a Megrendelő igényei szerint, egyedi kivitelezésben, megfizethető áron! Keressen minket bizalommal, egyeztessük a részleteket még ma!

A múltra emlékezni néha bizony fájdalmas és szomorú, ez ellen sajnos nincs mit tenni. Azonban ennek ellenére is nagyon fontos, hogy megőrizzük az emlékeket, valamint, hogy büszkék legyünk azokra az emberekre, akik valamivel hozzájárultak a világ jobbá tételéhez. Büszkeségünket legjobban egy emlékmű készítéssel fejezhetjük ki, amit elhelyezhetünk az adott személy szempontjából fontos helyszínen. 

Az emlékmű készítés napjainkban már egyáltalán nem elérhetetlen senki számára. Ez egy bárki által megrendelhető szolgáltatás, amit cégünk ráadásul kedvező áron biztosít. Az emlékmű készítés során mindenben a Megrendelőnk igényeihez alkalmazkodunk. Legyen szó egy kőből készülő szoborról vagy egy műkő emlékműről, mi vállaljuk az elkészítését, méghozzá teljes körűen! Ügyfeleinknek csupán annyi a dolguk, hogy felveszik velünk a kapcsolatot és megosztják velünk az elképzeléseiket. Cégünk ezután elkészíti az árajánlatot, nekiáll a tervezésnek, majd a Megrendelő jóváhagyását követően a kivitelezésnek. Természetesen nálunk az emlékmű készítés itt még nem ér véget, hiszen vállaljuk a kész szerkezet telepítését is a helyszínre.

Az emlékmű készítés minden esetben teljesen egyedi, ugyanis ezen a téren nincs két egyforma megrendelés. Készítettünk már emlékművet híres emberekről, fontos helyszínekről, eseményekről. Nagy tapasztalattal rendelkezünk kővel és műkővel kapcsolatban egyaránt, így garantáltan olyan szerkezetet alkotunk, amit Ügyfelünk elképzelt. Megfizethető áron dolgozunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni a megrendeléseket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az emlékmű készítés iránt, ne habozzon, bátran forduljon hozzánk, és egyeztessük a további részleteket! Kérje részletes tájékoztatásunkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésélre akár még a mai nap folyamán!